Manuresource 2024: 'call for abstracts' geopend

Manuresource is een toonaangevende internationale conferentie voor wetenschappers, beleidsmakers, adviseurs, ondernemers en andere professionals op het thema mestverwerking en -verwaarding. De zesde editie van de conferentie vindt plaats op 20 en 21 maart 2024 in Antwerpen.

Call for abstracts
Als u een inhoudelijke bijdrage wilt leveren, dan nodigen wij u uit om een ‘abstract’ (samenvatting) in te dienen. Dit kan tot 15 januari 2024, waarna deze ter beoordeling worden voorgelegd aan het Internationaal Wetenschappelijk Comité (ISC). Geef bij het indienen aan onder welk gekozen thema uw bijdrage valt:

  1. Manure as a resource. Mest als meststof, bodemverbeteraar, substraat, materiaal, energiebron e.d.
  2. Manure and sustainability. Duurzame mest- en bemestingspraktijk, emissies, circulariteit, beleidsontwikkelingen, gebiedsgerichte ontwikkelingen, precisiebemesting.
  3. Process innovations in manure and digestate treatment.

Klik hier voor een directe link om een abstract in te dienen.

Voor projecten is het ook mogelijk om een of twee exclusieve parallelle sessies te organiseren. Deze hoeven dan niet direct binnen een van de drie gekozen thema’s te passen. Meer informatie hierover vindt u via deze link.

Als u anderszins vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons of met het secretariaat van de conferentie.

Manuresource 2024: 'call for abstracts' geopend
Auteur: Jan Roefs
Publicatie: 04-09-2023