Save the date: 20-21 maart 2024: MANURESOURCE

We zijn verheugd om de zesde editie van de conferentie ManuREsource te kunnen aankondigen. Dit keer is België het gastland, met als locatie het provinciehuis van Antwerpen.

ManuREsource is een toonaangevende, internationale triple helix conferentie voor wetenschappers, beleidsmakers, adviseurs, ondernemers en andere professionals. Hij wordt iedere twee jaar georganiseerd; de vijfde editie in Den Bosch is uitermate succesvol verlopen met deelnemers uit twintig landen.

Als locatie voor de conferentie op 20 en 21 maart 2024 is het provinciehuis van provincie Antwerpen gekozen. Op vrijdag 22 maart wordt aanvullend een excursie georganiseerd met locatiebezoeken aan mestverwerkingsinstallaties, proefvelden en andere praktijksituaties. Het programma van de conferentie en de bedrijfsbezoeken moet nog worden ingevuld, maar vanzelfsprekend komen de laatste inzichten vanuit de wetenschap, het beleid en het bedrijfsleven aan bod rondom belangrijke thema's bij mestverwaarding. Denk aan mest als onmisbare schakel in een circulaire economie, of de bijdrage van mestverwerking om de milieuvriendelijkste landbouw en voedselproductie te realiseren.


Het huis van provincie Antwerpen, de locatie van Manuresource 2024

Voor bedrijven of andere organisaties is het mogelijk om zich te profileren via sponsoring of als exposant. Hiervoor is een pakket samengesteld met verschillende mogelijkheden (hier bijgevoegd).
Voor projecten is het mogelijk om exclusieve parallelle sessies te organiseren, een prachtige manier om direct een relevant netwerk te betrekken (mogelijkheden ook bijgevoegd).

Binnenkort volgt er meer informatie over het programma, het indienen van een bijdrage (abstracts) e.d.
Voor vragen kunt u contact met NCM opnemen.

Conferentiewebsite: www.manuresource.org. Hier zal binnenkort een pagina voor de editie van 2024 aan worden toegevoegd.

Save the date: 20-21 maart 2024: MANURESOURCE
Auteur: Jan Roefs
Publicatie: 06-04-2023