Manuresource: inschrijven voor deelname vanaf nu mogelijk!

Manuresource 2024 wordt georganiseerd op 20 en 21 maart in het provinciehuis van Antwerpen. Aansluitend op de conferentie organiseren we op vrijdag 22 maart een excursie met exclusieve bedrijfsbezoeken aan innovatieve initiatieven in Zeeuws- en Oost-Vlaanderen. Inschrijven voor deelname is nu mogelijk.

Manuresource is een toonaangevende internationale conferentie rond het thema mestverwaarding en wordt georganiseerd door VCM, Universiteit Gent, Inagro en NCM.  De vorige editie werd bezocht door deskundigen vanuit wetenschap, overheden en bedrijfsleven uit twintig landen.

Het programma is nog niet definitief ingevuld, maar het wordt weer een interessante mix van plenaire en parallelle sessies met aandacht voor Europese, nationale en regionale beleidsvisies, onderzoeksresultaten, innovaties en praktijkvoorbeelden. En met voldoende tijd om elkaar te ontmoeten, tussen de sessies door en tijdens het congresdiner en de sociale activiteit op woensdagavond. We houden u op de hoogte zodra we hier meer informatie over hebben.

Tijdens deze zesde editie stellen we drie thema’s centraal:
- Mest en duurzaamheid
- Mest als een bron (voor…)
- Innovatieve technologie voor mestverwerking

De plenaire en parallelle sessies, een panelgesprek en de ronde tafelgesprekken worden aan de hand van deze thema’s ingericht. Er worden ook exclusieve parallelle sessies ingericht waar resultaten van specifieke Europese en landelijke projecten worden besproken; dit zijn: Lex4BioFertimanure, BioDEN, ReNu2Cycle, Nutribudget, Novafert, LemnaPro, BSMO en FER-PLAY.

Deelnemers kunnen nog steeds abstracts indienen voor mondelinge of posterpresentaties en voor opname in het ‘book of abstracts’. Dit kan tot 15 januari 2024, waarna de inzendingen worden beoordeeld door het Internationaal Wetenschappelijk Comité.

Als u het evenement wilt sponsoren, dan vindt u informatie via deze link.

Inschrijven voor deelname is vanaf nu mogelijk! Het ‘Early Bird’-tarief geldt tot 31 december.
Manuresource: inschrijven voor deelname vanaf nu mogelijk!
Auteur: Jan Roefs
Publicatie: 17-11-2023