Inschrijving ManuREsource 2024 geopend

Op 20 en 21 maart 2024 zal ManuREsource worden georganiseerd in het provinciehuis te Antwerpen (BE). Vrijdag 22 maart is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een excursie naar lokale mestverwerkingsinstallaties. De registratie staat nu open.

ManuREsource is een toonaangevende internationale conferentie voor wetenschappers, beleidsmakers, adviseurs, ondernemers en andere professionals op het thema mestverwerking en -verwaarding. Het programma zal bestaan uit een mix van plenaire en parallelle sessies, een paneldebat, een rondetafelgesprek en genoeg tijd om te netwerken tijdens de koffie- en lunchpauzes, recepties, conferentie diner en de sociale activiteit. Zowel de plenaire als parallelle sessies zullen bestaan uit een combinatie van Europese, nationale en regionale politieke visies, onderzoeksresultaten en praktijkvoorbeelden. Tijdens de parallelle sessies worden bijdragen geleverd van verschillende projecten (Horizon 2020 Lex4Bio, Horizon 2020 Fertimanure, Cornet - VLAIO BioDEN, Interreg NWE ReNu2Cycle, Horizon Europe Nutribudget, Horizon Europe Novafert, VLAIO-LA LemnaPro, LNV BSMO en Horizon Europe FER-PLAY).

Aanmelden is nu mogelijk. De Early Bird korting is geldig tot 31 december 2023. Indienen van een samenvatting voor een inhoudelijke bijdrage is mogelijk tot 15 januari 2024.

ManuREsource 2024 wordt georganiseerd door VCM vzw, Universiteit Gent, Inagro en NCM.

Inschrijving ManuREsource 2024 geopend
Auteur: Nicky Kamminga
Publicatie: 16-11-2023