RAMIRAN 2025: 15-17 oktober in Wageningen (Save the date)

RAMIRAN is een internationaal netwerk van onderzoekers en andere specialisten op het gebied van bodem en bemesting. In oktober wordt de negentiende editie van hun conferentie georganiseerd, in Wageningen deze keer.

RAMIRAN staat voor Recycling of Agricultural, Municipal and Industrial Residus in Agriculture Network. Het is in 1976 van start gegaan als Europees netwerk van onderzoekers op het gebied van bodem en bemesting. Het doel is om kennis uit te wisselen om de benutting van nutriënten uit mest of andere circulaire meststoffen en bodemverbeteraars te verbeteren en daarbij de verliezen naar het milieu te minimaliseren.

Inmiddels is het netwerk toe aan de negentiende editie van hun internationale (en Engelstalige) conferentie: RAMIRAN 2025 wordt georganiseerd door Wageningen University & Research en vindt plaats op 15-17 oktober 2025. Titel van het evenement: “Managing organic resources in agriculture: opportunities and challenges”. Tijdens de conferentie zullen tal van plenaire en parallelle sessies worden gehouden en ook worden er op de tweede dag excursies georganiseerd. Indienen van abstracts kan vanaf december 2024. De inschrijving voor deelname zal opengaan in april 2025.

Website RAMIRAN: www.ramiran.eu
Website RAMIRAN 2025: www.ramiran2025.nl
Aanmelden voor de RAMIRAN 2025-nieuwsbrief: deze link
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ramirannetwork
Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met de organisatie via ramiran2025@wur.nl.

RAMIRAN 2025: 15-17 oktober in Wageningen (Save the date)
Auteur: Jan Roefs
Bron: RAMIRAN
Publicatie: 17-10-2024